Столичани в повече сезон 4 download free. Sofia Residents in Excess

Столичани в повече сезон 4 download free Rating: 9,6/10 283 reviews

Столичани в повече сезон 01 еп.14 (2011) Download Free by MDppNd Schwarting on Prezi

столичани в повече сезон 4 download free

Sofia Residents in Excess Столичани в повече Created by Evtim Miloshev Ivan Spasov Hristina Apostolova Starring Albena Pavlova Silvia Lulcheva Ivan Yurukov Nencho Ilchev Country of origin Bulgaria Original language s Bulgarian No. Това обаче поражда конфликт между него и съдружника му Пепи. Реkлама Събитията се завъртат така неочаквано, че парите попадат в двете семейства Чеканови и Лютови. Държава: България Премиера: 2016 година. They used to live in the outmost metropolitan district of , but they have moved to central metropolitan district and are real residents now. Първородният син на Чеканови вече не е семеен мъж, защото двамата с Йовка са разведени. И докато семейство Лютови се радва на новия кабинет в общината, Рангел сериозно обмисля крайни мерки за изход от ситуацията, които включват огнестрелно оръжие.

Next

Stolichani v poveche (TV Series 2011

столичани в повече сезон 4 download free

Ние ще напpавим всичко възможно, за да ви помогнем! Ако сте носител на авторско право на интелектуална собственост линкната на нашия сайт, моля свържете се с нас на: info tor-hits. Едно телефонно обаждане от Димо обаче ще го изправи пред сложна дилема. Проблемите на Рангел стават още по-големи, когато научава от любовницата си Лили, че започва ремонт на кабинета, а там Чеканов е скрил… тефтерчето си. Ще видим Славея в изненадваща светлина — мила и любяща майка и свекърва. Рангел все още таи някакви надежди да изплува от дъното, които обаче бързо ще бъдат попарени. Настроението му още повече ще се вгорчи, защото е време да предаде кметския пост на Йордан. Младият фотограф сериозно се е заел с търсенето на работа.

Next

Столичани в повече Сезон 10 Епизод 1 по БТВ всеки петък от 21.30

столичани в повече сезон 4 download free

Йордан е разбрал от Яна, че Славка е с Константин и ги проследява. Яна, която вече е на 16 години ги запознава с… Мони, студент първа година по социология. Епизод 3 Въпреки продължаващите опити на Славка и Йордан да прекратят връзката на сина им със съседката, Андрей няма ни най-малко намерение да се върне в Австралия и да се откаже от любовта си. Задържана на работа от Доминик, Мария се прибира късно. Това събитие ще промени рязко живота на всички герои в Столичани в повече, защото всеки един от тях в различен момент ще се докосне до тях.

Next

Sofia Residents in Excess

столичани в повече сезон 4 download free

Линковете към тях са предоставени от потребителите на сайта. Първи на чувала с парите попада отец Григорий. Този шедьовър е дело на съквартиранта на попа, Цанко. Спас се опитва да продаде ресторанта, чийто единствен служител е Пацо, но за съжаление неуспешно. На всичко отгоре съпругата му Гълъбина продължава да ревнува. Aдминистраторският екип, както и собственикът на домейна, не носят никаква отговорност за публикуваните на tor-hits. Хората по улицата се подиграват с Рангел, а когато той вижда билборда — избеснява.

Next

Stolichani v poveche (TV Series 2011

столичани в повече сезон 4 download free

Чува шума от тренировката и помисля, че Славка и Константин правят секс. Ролята на студентът по музика е поверена на 100 кила. Следва скандал, в резултат на който Яна решава да напусне дома. За Йордан и Славея новият сезон започва с едно дете и една снаха по-малко. Столичани в повече — Сезон 4, Епизод 9 Оказва се, че рекламата, в която Рангел се е снимал, е за хапче за простата. Йордан се изнася да спи при Андрей и Мария.

Next

Sofia Residents in Excess

столичани в повече сезон 4 download free

Синът на Славея и Йордан ще се прочуе в цялата страна и дори ще бъде специален гост на известен телевизионен водещ. Виктор Божинов, Александър Косев В ролите: Ненчо Илчев, Силвия Лулчева, Руслан Мъйнов, Стоянка Мутафова, Любомир Нейков, Кръстю Лафазанов, Ева Тепавичарова, Иван Юруков, Христо Гърбов, Албена Павлова и др. . На протеста Радко и Григорий се опитват да продадат градинските джуджета. Тогава те се изправят пред дилемата да бъдат честни или да бъдат богати. Епизод 1 Лютови отново ще попаднат в полезрението на медиите. Славка и Константин тренират — коремни преси.

Next

Столичани в повече сезон 01 еп.14 (2011) Download Free by MDppNd Schwarting on Prezi

столичани в повече сезон 4 download free

Йордан и Славка имат и още грижи на главата — не само бизнесът на Спас не върви, но и личният му живот. Гълъбина пък ще разбере, че кръчмарят плаща на съпруга ѝ, за да работи и ще бъде силно разочарована Рангел ще продължи да обмисля план как да спечели съседите на своя страна. За сметка на това бизнесът на другия им син — Андрей, процъфтява. Усилията му да зарадва Мария с билети за дългоочакван концерт се увенчават с успех, но двамата влюбени разбират, че са жертва на подъл номер. Рангел организира протест пред кметството срещу билборда.

Next

Столичани в повече: Сезон 2, епизод 3

столичани в повече сезон 4 download free

След като за пореден път се сблъсква с гнева на баща си, Радко е решен възможно най-бързо да забогатее от намерената статуя. Баба Марийка ще заподозре, че отношенията между Пацо и снаха ѝ са повече от приятелски. Епизодите от новия девети сезон, които вече ще се излъчват всеки петък, ще забавляват зрителите с нови сюжетни линии. Дали полицията ще успее да открие парите, или крадците ще стигнат първи при тях, зависи единствено от столичани в повече. Протестът на Рангел не успява — заличават се само гърдите на манекенката, докато лицето му все още стои на билборда.

Next

Столичани в повече Сезон 10 Епизод 1 по БТВ всеки петък от 21.30

столичани в повече сезон 4 download free

Споделянето на файлове, за които нямате права, може да бъде сметнато като незаконно! Сюжетната линия се заплита след голям банков обир, на който Спас Лютов случайно присъства. Този път обект на интереса им няма да е семейният хотел, а Спас. . . . .

Next